Η Τουρκία κατακλύστηκε από Ρώσους τουρίστες: Νέο ρεκόρ αφίξεων

Η Τουρκία κατακλύστηκε από Ρώσους τουρίστες: Νέο ρεκόρ αφίξεων

Η αγάπη μικρών και μεγάλων Ρώσων για την Τουρκία και τον τουρισμό στη χώρα αυτή συνεχίζεται, σημειώνει ρωσικό δημοσίευμα.

Το 2018, έγινε ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών για τους Ρώσους, που παραδοσιακά προτιμούν τις ακτές της Μεσογείου αλλά ιδιαίτερα την Τουρκία, που φέτος έχει λογικές τιμές και ευκαιρίες διαμονής.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Μεχμέτ Ερσόι δήλωσε ότι έξι εκατομμύρια Ρώσοι τουρίστες επισκέπτονται φέτος την Τουρκία και ο αριθμός αυτός αποτελεί ένα νέο ρεκόρ Ρώσων τουριστών στη χώρα.

Η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας (АТОР) ανακοίνωσε την αύξηση της τουριστικής ροής από τη Ρωσία προς την Τουρκία κατά 50% από πέρυσι.

Μάλιστα, σημαντικό ρόλο έπαιξε το «Φεστιβάλ της Τουρκίας» που έλαβε χώρα στη Μόσχα, κατά το οποίο προβλήθηκε ικανοποιητικά η Τουρκία και προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον των κατοίκων της πρωτεύουσας.

Οι Ρώσοι εραστές του ελεύθερου χρόνου, μοιράσθηκαν τις απόψεις τους για την Τουρκία, με την προβολή του τουρκικού πολιτισμού, της ιστορίας της, του κλίματος της και της κουζίνας της χώρας αυτής.

Πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.