Θεσσαλονίκη: Παρουσία του Π.Καμμένου η δοξολογία για τον εορτασμού του πολιούχου στον Αγ. Δημήτριο (φωτό)

Θεσσαλονίκη: Παρουσία του Π.Καμμένου η δοξολογία για τον εορτασμού του πολιούχου στον Αγ. Δημήτριο (φωτό)

Αυτή την ώρα στο ναό που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς,γίνεται η δοξολογία για τον εορτασμού του πολιούχου της Θεσσαλονίκης. Στον ναό βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και άλλοι υπουργοί που έχουν μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Στο εσωτερικό του ναού βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και άλλοι υπουργοί που έχουν μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την εορτή του πολιούχου της πόλης. Στον Άγιο Δημήτριο βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Έξω από τον ιστορικό ναό όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου βρίσκονται ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, περιπολικά, μοτοσικλετιστές της ΕΛΑΣ αλλά και δεκάδες υπουργικά αυτοκίνητα όσο και συνοδευτικά.

Η διπλή σειρά από κάγκελα και οι αστυνομικές δυνάμεις, προφανώς βρίσκονται έξω από τον Άγιο Δημήτριο για να αποτραπεί το ενδεχόμενο να εκδηλωθούν αποδοκιμασίες σε βάρος των υπουργών. Κι όλα αυτά από μία κυβέρνηση που υποσχόταν ότι θα αφαιρέσει τα κάγκελα.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2011, έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, οπαδοί πολιτικών κομμάτων και άλλοι πολίτες προερχόμενοι από διάφορες οργανώσεις είχαν αποδοκιμάσει τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.