ΥΠΕΘΑ: «Η παραποίηση της αλήθειας από την Νέα Δημοκρατία δεν έχει όρια»

ΥΠΕΘΑ: «Η παραποίηση της αλήθειας από την Νέα Δημοκρατία δεν έχει όρια»

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στην δημοσιότητα απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία με τίτλο «Τυχόν ανοχή του κ. Τσίπρα στον κ. Καμμένο θα είναι συνενοχή».

Σε αυτή τονίζεται πως: «Η παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει όρια. Από τα επίσημα στοιχεία που κατατέθηκαν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας χθες στη Βουλή αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει μεσάζων, αλλά εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της αντισυμβαλλόμενης χώρας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε και χθες στη Βουλή ότι δεν υπήρξε σύλληψη Αξιωματικού, αλλά ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες. Δεν υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση στρατιωτικού εισαγγελέα χθες, αλλά η στρατιωτική δικαιοσύνη διερευνά, ήδη από 30-8-2017, το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από εμπλεκόμενους στρατιωτικούς. Δεν υπήρξε οποιαδήποτε αναφορά από ανώτατο αξιωματικό και το περίφημο “κείμενο” δεν έχει κατατεθεί πουθενά. Η Νέα Δημοκρατία ας αναζητήσει στους κόλπους της να βρει ύποπτους μεσάζοντες, offshore και σκάνδαλα».

Δείτε αναλυτικά:

«Η παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει όρια.

Από τα επίσημα στοιχεία που κατατέθηκαν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας χθες στη Βουλή αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει μεσάζων, αλλά εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της αντισυμβαλλόμενης χώρας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε και χθες στη Βουλή ότι δεν υπήρξε σύλληψη Αξιωματικού, αλλά ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες.

Δεν υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση στρατιωτικού εισαγγελέα χθες, αλλά η στρατιωτική δικαιοσύνη διερευνά, ήδη από 30-8-2017, το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από εμπλεκόμενους στρατιωτικούς.

Δεν υπήρξε οποιαδήποτε αναφορά από ανώτατο αξιωματικό και το περίφημο «κείμενο» δεν έχει κατατεθεί πουθενά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέα Δημοκρατία ας αναζητήσει στους κόλπους της να βρει ύποπτους μεσάζοντες, offshore και σκάνδαλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.