ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρόσβαση στα έγγραφα για την Σ.Αραβία δίνει ο Π.Καμμένος

Πρόσβαση στα έγγραφα για την Σ.Αραβία δίνει ο Π.Καμμένος

Την απόφασή του να δώσει πρόσβαση στα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής στα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορούν στην υπόθεση με τα όπλα στην Σαουδική Αραβία, ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο υπουργός Πάνος Καμμένος.

Φυσικά τα έγγραφα που θα έχει πρόσβαση η Επιτροπή πάλι απόρρητα θα είναι και μάλιστα τα μέλη της δεσμεύονται να μην αποκαλύψουν ποτέ το περιεχόμενό τους

Με τα συγκεκριμένα έγγραφα, ο κύριος Καμμένος έγραψε επίσης πως επίσης θα δώσει πρόσβαση και σε «όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας».

Δεν παρέλειψε πάντως να αφήσει αιχμές προς όσους επισήμαναν το παράλογο της απόφασης, τονίζοντας πως η απόφασή του ελήφθη «για να σταματήσει κάθε σπέκουλα» και «η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ», αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Προφανώς εννοεί την αποκάλυψή τους από τον Α.Λοβέρδο ο οποίος τα βρήκε από… κάποιον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολόκληρο το tweet του Πάνου Καμμένου: «Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.