ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π. Καμμενος: «Δεν συνηθίζω να τρώω χαστουκάκια από τον Γιούνκερ όπως οι Βενιζέλος-Σαμάρας»

Π. Καμμενος: «Δεν συνηθίζω να τρώω χαστουκάκια από τον Γιούνκερ όπως οι Βενιζέλος-Σαμάρας»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έδωσε την δική του απάντηση στον χαρακτηρισμό του από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ως «ακροδεξιό».

«Έκανε τη δήλωση νύχτα, κάνει κρύο στις Βρυξέλλες, ήταν τέτοιες οι συνθήκες που μπορεί να με μπέρδεψε με τον Βορίδη ή τον Γεωργιάδη», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της ΕΕ, «όπως ο καθένας, έχει τα ελαττώματά του».

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι «έχει μία καλή σχέση με τον κ. Γιούνκερ», διευκρινίζοντας ότι «δεν συνηθίζει να με χαστουκίζει φιλικά όπως τον κ. Βενιζέλο ή να με φιλάει όπως τον κ. Σαμαρά».

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο δηλώσεών του για τη νέα κυβέρνηση της Αυστρίας, ο πρόεδρος της Κομισιόν κληθείς να απαντήσει «πώς θα συνεργαστεί με τους υπουργούς που προέρχονται από τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Κουρτς», δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εδώ έχω συνεργαστεί και με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα».

«Κακοήθεια να εξισώνει το νεοναζιστικό κόμμα της Αυστρίας με το κεντρώο και πατριωτικό κίνημα των ΑΝΕΛ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι εκλεκτικές σχέσεις του κ. Γιούνκερ με την αυστριακή και νεοναζιστική ακροδεξιά δεν κρύβονται, όσο και αν προσπαθεί να βρει ανυπόστατες και σαθρές δικαιολογίες. Είναι κακοήθεια εκ μέρους του Προέδρου της Κομισιόν να εξισώνει το νεοναζιστικό κόμμα της Αυστρίας με το κεντρώο και πατριωτικό κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναζητώντας άλλοθι για να δικαιολογήσει τη στάση του» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, καταλήγοντας «και είναι δυστυχώς προφανέστατο ποιοι πολιτικοί ενισχύουν με τη στάση τους την ακροδεξιά στην Ευρώπη. Και μετά χύνουν κροκοδείλια δάκρυα…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.