ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μεγάλη συγκίνηση για τον Π.Καμμένο με τον πρωτοετή Εύελπι – γιο του ήρωα της Αεροπορίας Στρατού (φωτό)

Μεγάλη συγκίνηση για τον Π.Καμμένο με τον πρωτοετή Εύελπι – γιο του ήρωα της Αεροπορίας Στρατού (φωτό)

Βούρκωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, με τον πρωτοετή Εύελπι, γιο του ήρωα της Αεροπορίας Στρατού, Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο UH-1H που κατέπεσε στο Σαραντάπορο Ελασσόνας τον περασμένο Απρίλιο.

Στο περιθώριο της τελετής ορκωμοσίας των πρωτοετών Ευελπίδων Τάξεως 2021 «Επίλαρχος Κωνσταντίνος Τζαβέλας» που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής, ο κ. Καμμένος έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει μετά την τραγωδία που είχε βυθίσει στο πένθος τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Επέδωσε στον πρωτοετή Εύελπι Βασίλειο Αδάμο το τιμητικό ξιφίδιο.

Οι στιγμές που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός ήταν άκρως συγκινητικές ενώ κατά την επίδοση του ξιφιδίου ήταν εμφανής η προσπάθεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας να συγκρατήσει τα δάκρυά του έχοντας απέναντι του τον Βασίλειο Αδάμο.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν και η συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, με τους δίδυμους, πρωτοετείς Ευέλπιδες, με τους οποίους μάλιστα ο κ.Καμμένος φωτογραφήθηκε.

Εντυπωσιακή ήταν και η αναμνηστική φωτογραφία με την τάξη 2021 «Επίλαρχος Κωνσταντίνος Τζαβέλας» που τραβήχτηκε στο Στίβο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων αλλά και συνολικά η τελετή που πραγματοποιήθηκε.

Η καθ’ όλα άψογη και χειρουργικής ακρίβειας επίδειξη κατέδειξε για ακόμη μια φορά τους λόγους για τους οποίους η ΣΣΕ συγκαταλέγεται στις κορυφαίες σχολές παγκοσμίως.

Επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βράβευσε την οικογένεια του ήρωα της εποποιίας του ’40 Επίλαρχου Κωνσταντίνου Τζαβέλα το όνομα του οποίου φέρει η Τάξη 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.