ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο ΥΠΕΘΑ – Συγκίνηση Π.Καμμένου για το τραγούδι της Κυράς της Ρω (φωτό, βίντεο)

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο ΥΠΕΘΑ – Συγκίνηση Π.Καμμένου για το τραγούδι της Κυράς της Ρω (φωτό, βίντεο)

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η Μικτή Χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων, το Μικτό Τμήμα ΣΜΣ (Στρατιωτική Μουσική), ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και η Πολιτιστική και Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλόριζου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Εκ μέρους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, σε όλους τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους, τους εθνοφύλακες, τους έφεδρους, τους αποστράτους, τα στελέχη και τις οικογένειες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εύχομαι υπηρετώντας το καθήκον και την πατρίδα σε όλη την εθνική επικράτεια, αλλά και στο εξωτερικό, να είναι ευτυχισμένοι, όπως πάντα με υψηλό ηθικό και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα προς όφελος όλου του ελληνικού λαού.

Θέλω να τους ευχαριστήσω, γιατί πράγματι όλη αυτή τη χρονιά που πέρασε υπερέβαλαν εαυτόν και θα πω ότι είμαστε όλοι ιδιαίτερα ευτυχείς, γιατί αυτή τη χρονιά που ήταν «Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων» ο ελληνικός λαός απέδειξε πόσο κοντά είναι στις Ένοπλες Δυνάμεις, πόσο ενωμένες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις με το σύνολο του ελληνικού λαού.

Να πω στους Έλληνες πολίτες ότι θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν το ισχυρότερο εξοπλιστικό πρόγραμμα που είναι οι άνθρωποί τους, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι στρατεύσιμοι, οι εθνοφύλακες και το σύνολο του ελληνικού λαού.

Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.