ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο ΥΠΕΘΑ παρουσία του Π. Καμμένου (φωτό, βίντεο)

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο ΥΠΕΘΑ παρουσία του Π. Καμμένου (φωτό, βίντεο)

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, η χορωδία του Στρατού Ξηράς, οι μπάντες του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας και η χορωδία του Τάγματος ΓΕΕΘΑ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Θέλω, εκ μέρους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλο τον ελληνικό λαό.

Η χρονιά που πέρασε, ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ήταν το «Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλακής», που έκλεισε τον κύκλο του με μεγάλη επιτυχία και βεβαίως συνεχίζεται με την οργάνωση της Παλλαϊκής Άμυνας.

Η χρονιά που έρχεται, με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, θα είναι η χρονιά της μέριμνας του προσωπικού.

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί το ισχυρότερο οπλικό σύστημα της χώρας. Με επαγγελματισμό, υψηλό ηθικό και βαθιά πίστη στις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας δίνει τη μάχη για τη διασφάλιση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι στρατιώτες, οι εθνοφύλακες και οι έφεδροι είναι παρόντες, δίνοντας στο σύνολο την κοινωνική προσφορά που οι Ένοπλες Δυνάμεις έδιναν πάντα στον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός ανταμείβει τις Ένοπλες Δυνάμεις με τη βαθιά εμπιστοσύνη του.

Θέλω, λοιπόν, εκ μέρους όλων μας, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πολίτες που εμπιστεύονται τις Ένοπλες Δυνάμεις και να τους διαβεβαιώσω ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων είναι εκείνο που θα διασφαλίσει την ειρήνη, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να αποκρούσει οποιαδήποτε απειλή

Χρόνια Πολλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.