ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Καμμένος: Πρότεινε την εξαγορά όλων των δανείων των στρατιωτικών (βίντεο)

Π.Καμμένος: Πρότεινε την εξαγορά όλων των δανείων των στρατιωτικών (βίντεο)

Σε μια κίνηση που σίγουρα θα χαιρετιστεί και θα εκτιμηθεί από το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, προχώρησε Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ουσιαστικά προανήγγειλε την δυνατότητα εξαγοράς με ευνοϊκούς όρους του συνόλου των δανείων του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού από τις συστημικές τράπεζες στο ποσοστό που θα πουλούσαν τα δάνεια αυτά σε εισπρακτικές εταιρείες, στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2018 ως «έτος μέριμνας προσωπικού».

Ο Κος Καμμένος δήλωσε σχετικά:

«Στο σημείο αυτό θέλω να σας πω ότι με πρωτοβουλία του Υπουργείου και του ΓΕΕΘΑ εξετάζουμε τη δυνατότητα αγοράς με ευνοϊκούς όρους του συνόλου των δανείων του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού από τις συστημικές τράπεζες, στο ποσοστό που θα πωλούσαν τα δάνεια αυτά σε εισπρακτικές εταιρείες. Στόχος μας είναι η αγορά του συνόλου των δανείων μέσω του ΑΟΟΑ (Αυτόνομος Οικοδομικός Οργανισμός Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, Θαλάσσης και Αέρος), αλλά και των ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων και η παροχή στα στελέχη της δυνατότητας εξαγοράς του δανείου αυτού με το ποσοστό το οποίο θα δινόταν προς τις εισπρακτικές εταιρείες.

Έχουμε ήδη αποστείλει τις απαιτούμενες επιστολές προς τις συστημικές τράπεζες μέσω του Στρατηγού, του κ. Πρασσάκη και παράλληλα έχουμε ζητήσει από το Υπουργείο Οικονομικών τη διευκόλυνση για να πράξουμε ακριβώς αυτή την ενέργεια που θα βοηθήσει στην οικονομική διευκόλυνση όλων των στελεχών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του στρατιωτικού και του πολιτικού προσωπικού. Επίσης έχουμε εξετάσει τη δυνατότητα χορήγησης χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε περισσότερα στελέχη από τον ΑΟΟΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.