ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανθελληνικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Buzzfeed και προσωπική επίθεση κατά Π.Καμμένου

Ανθελληνικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Buzzfeed και προσωπική επίθεση κατά Π.Καμμένου

Σαν άνθρωπο της Ρωσίας στο εσωτερικό της ελληνικής κυβέρνησης και αποκλεισμένο από τους μηχανισμούς ενημέρωσης του ΝΑΤΟ παρουσιάζει τον Έλληνα υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο η ενημερωτική ιστοσελίδα Buzzfeed.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας: «Ο υπουργός Άμυνας θεωρείται ελεγχόμενος (compromised) από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, όπως και σχεδόν το σύνολο του οικονομικού κατεστημένου και των υπηρεσιών ασφαλείας (της Ελλάδας)», φέρεται να δήλωσε αξιωματούχος πληροφοριών του ΝΑΤΟ, ο οποίος μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας. «Έχουμε λάβει επίσημη προειδοποίηση να μην ενημερώνουμε απεσταλμένους του ελληνικού υπουργείου (Άμυνας) για ευαίσθητες επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών που αφορούν τους Ρώσους», φέρεται να συμπλήρωσε ο ίδιος.

Στο κείμενο, που διαπνέεται από το κλίμα αντιρωσικής υστερίας που επικρατεί στις ΗΠΑ, το Buzzfeed επικαλείται αξιωματούχους ευρωπαϊκών υπηρεσιών ασφαλείας που υποστηρίζουν ότι ο Καμμένος βρίσκεται πολύ κοντά στον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν – «μια σχέση που ξεπερνά τους παραδοσιακούς δεσμούς που καλλιεργούνται λόγω της ορθόδοξης εκκλησίας και η οποία ενισχύθηκε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης».

Ένας από αυτούς μάλιστα, ανέφερε ότι ο υπουργός Αμυνας «έχει τη στάμπα της ρωσικής διείσδυσης» (σ.σ.: πού και να μην είχε δώσει “τα πάντα” στις αμερικανικές εταιρείες και τις ΗΠΑ ως διευκολύνσεις)!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.