ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διαφωνίες στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής για την αναβάθμιση των F-16

Διαφωνίες στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής για την αναβάθμιση των F-16

Αντιπαράθεση σημειώθηκε στην κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλισμών και Συμβάσεων της Βουλής, ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τη ΝΔ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Αιτία για τη σύγκρουση αποτέλεσαν οι αντιρρήσεις για τη διαδικασία επικύρωση των συμβάσεων για τον εκσυγχρονισμό των 85 από τα συνολικά 123 F-16, που διαθέτει η χώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κικίλιας από τη ΝΔ και ο κ. Θεοχαρόπουλος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη έθεσαν το ζήτημα της διαδικασίας στον υπουργό Άμυνας, επισημαίνοντας ότι υπάρχει κίνδυνος ακυρότητας.

Από την πλευρά του, ο κ. Καμμένους τους απάντησε ότι εάν η ΝΔ κάνει μία ξεκάθαρη δήλωση ότι η συμφωνία είναι ισχυρή, τότε μπορούν να ξεπεραστούν τα όποια διαδικαστικά ζητήματα. Σε διαφορετική περίπτωση, κάλεσε τα κόμματα να εγκρίνουν τη σύμβαση για τα εξοπλιστικά και θα ακολουθήσει νέο ΚΥΣΕΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνεδρίαση διακόπηκε για λίγα λεπτά προκειμένου τα μέλη της Επιτροπής να συνεννοηθούν με τις ηγεσίες των κομμάτων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.