ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Καμμένος προς υπουργούς Άμυνας ΕΕ: «Έχετε ευθύνη για την κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών»

Π.Καμμένος προς υπουργούς  Άμυνας ΕΕ: «Έχετε ευθύνη για την κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών»

Το θέμα της παράνομης κράτησης των Ελλήνων στρατιωτικών έθεσε και στη Σύνοδο Εξωτερικών και Άμυνας της ΕΕ ο ΥΕΘΑ, Πάνος Καμμένος, παρουσία και του γ.γ. ΝΑΤΟ.

Ο κ. Καμμένος, εκτός ημερησίας διάταξης, είπε:

«Εδώ και 117 ημέρες κρατούνται δυο Ευρωπαίοι, δυο Νατοϊκοί αξιωματικοί έχετε ευθύνη γι αυτήν την κατάσταση και κυρίως για το γεγονός ότι κρατούνται χωρίς την απόδοση κατηγορητηρίου.»

Ο κ. Καμμένος ζήτησε εμφατικά να επιταθούν οι πιέσεις προκειμένου η Τουρκία να ευθυγραμμιστεί με την διεθνή νομιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί κρατούνται για 117 ημέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, χωρίς να τους έχει απαγγελθεί κατηγορητήριο, ενώ έχουν απορριφθεί επανηλειμμένα τα αίτημα αποφυλάκισης τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν τοποθετηθεί στην μόνιμη αντιπροσωπία της Ελλάδας στην Τουρκία με έδρα την Άγκυρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.