Στο ΥΠΕΘΑ θεωρούν ότι υπάρχουν ελπίδες σύντομα να απελευθερωθούν οι 2 Έλληνες αιχμάλωτοι στρατιωτικοί

Στο ΥΠΕΘΑ θεωρούν ότι υπάρχουν ελπίδες σύντομα να απελευθερωθούν οι 2 Έλληνες αιχμάλωτοι στρατιωτικοί

Στο ΥΠΕΘΑ θεωρούν ότι θα υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, “Για πρώτη φορά το λέω. Βλέπω να αρχίζει μια διαδικασία που μας δίνει την ελπίδα για την απελευθέρωση των δύο ομήρων» είναι η θέση του Π.Καμμένου

Στο ΥΠΕΘΑ θεωρούν ότι τώρα που οι εκλογές τελείωσαν στην Τουρκία και με την αναμενόμενη κατάργηση τις κατάστασης έκτακτης ανάγκης, θα ανοίξει ο δρόμος για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι υπηρετούν πλέον στην Τουρκία.

“Οι εκλογές τελείωσαν. Οι Έλληνες στρατιωτικοί υπηρετούν πλέον στην Τουρκία. Έχει ξεκινήσει στην Τουρκία η συζήτηση για άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης.”

“Θεωρώ ότι ο κ. Ερντογάν αντιλαμβάνεται το ότι να κρατάει ομήρους συμμάχους στρατιωτικούς, δεν είναι το ότι καλύτερο για τη διεθνή εικόνα της χώρας τους”, έχει πει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ελπίζω να γίνει αντιληπτό ότι οι συνεχείς προκλήσεις κάνουν κακό στις δυο χώρες. Αυτό θα είναι ένα θετικό σήμα εκ μέρους της Τουρκίας και θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων μας”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.