Κουβέλης για Έλληνες στρατιωτικούς: «Δίκαιη ενέργεια που θα συμβάλλει στις σχέσεις καλής γειτονίας»

Κουβέλης για Έλληνες στρατιωτικούς: «Δίκαιη ενέργεια που θα συμβάλλει στις σχέσεις καλής γειτονίας»

«Η αποφυλάκιση και η επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην πατρίδα είναι δίκαιη ενέργεια της τουρκικής δικαιοσύνης. Αποτελεί στοιχείο που θα συμβάλλει στις σχέσεις φιλίας των δύο χωρών, της καλής γειτονίας και της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή» τονίζει με δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι δύο στρατιωτικοί μας επέδειξαν υπομονή, σθένος, λεβεντιά και οφείλω να τους συγχαρώ. Οι προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά μας και ιδιαίτερα από τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, συνέβαλαν στο να απελευθερωθούν τα δύο στρατιωτικά μας στελέχη. Τους περιμένουμε να τους υποδεχθούμε με χαρά και τιμή» επισήμανε ο κ. Κουβέλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.