Ν.Κοτζιάς: Επιθυμία για επίλυση του Κυπριακού υπό προϋποθέσεις

Ν.Κοτζιάς: Επιθυμία για επίλυση του Κυπριακού υπό προϋποθέσεις

Εντός των πλαισίων της σημερινής συνάντησής του στο υπουργείο Εξωτερικών με τον Μαυροβούνιο ομόλογό του, Σέρντζαν Νταρμάνοβιτς, ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Κοτζιάς, αναφέρθηκε στο Κυπριακό και τη δεύτερη διάσκεψη της Γενεύης, η οποία έχει προσδιοριστεί, όπως είπε, για τις 28 Ιουνίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων των δύο υπουργών, ο κ. Κοτζιάς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν θα υπάρχει πιο ευτυχισμένος άνθρωπος από τον ίδιο «αν λύσουμε το Κυπριακό, όταν λύσουμε τις συνθήκες των εγγυήσεων και της παρουσίας ξένων στρατευμάτων», αναγγέλλοντας ότι θα κάνει μία εκτεταμένη δήλωση επί του θέματος τις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.