ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Γ. Αμανατίδης: «Η αντιπολίτευση υπερασπίζεται το παλιό και τους λίγους»

Γ. Αμανατίδης: «Η αντιπολίτευση υπερασπίζεται το παλιό και τους λίγους»

Εικόνα εμπιστοσύνης και αναγνώρισης των αποτελεσμάτων των προσπαθειών της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού για έξοδο από την κρίση υπάρχει στο εξωτερικό για την Ελλάδα, τονίζει ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, σε συνέντευξή του.

«Η Ελλάδα», προσθέτει, «αναγνωρίζεται ως παράγοντας σταθερότητας σε μία ευρύτερη περιοχή, που χαρακτηρίζεται από αστάθεια».

Ο κ. Αμανατίδης επισημαίνει ότι η αμηχανία μπροστά στα θετικά αποτελέσματα της κυβέρνησης οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία, και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, σε μια τυφλή αντιπαράθεση, που πολλές φορές ξεπερνά τα αντιπολιτευτικά όρια και υπονομεύει τα συμφέροντα και της ίδιας της χώρας.

Στη συνέντευξή του ο Γ. Αμανατίδης μιλάει για την πρώτη διακρατική συνάντηση Ελλάδας-Γερμανίας που θα γίνει το Σεπτέμβριο στο Βερολίνο, για τη διεύρυνση της διμερούς συνεργασίας και αναφερόμενος στην 82η ΔΕΘ – που θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη – σημειώνει ότι θα αποτελέσει, για μία ακόμα χρονιά, ένα σημαντικό πολιτικό και οικονομικό γεγονός, όχι μόνο για τη Β. Ελλάδα, αλλά συνολικά για τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.