ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στην Βαρκελώνη (φωτό)

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στην Βαρκελώνη (φωτό)

Συγκλονισμένος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις για τη νέα τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης όταν βαν έπεσε πάνω σε πεζούς στην περιοχή της Ράμπλας.

Η πρώτη αντίδραση της Ελλάδας ήρθε από το υπουργείο Εξωτερικών με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι σκέψεις μας στραμμένες στη Βαρκελώνη, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών. Συγκλονισμένοι από το στυγερό τρομοκρατικό χτύπημα», αναφέρει στο μήνυμά του το Ελληνικό ΥΠΕΞ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και υποστήριξή του τις δύσκολες αυτές ώρες που βιώνει η Ισπανία.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε προ ολίγου στη Βαρκελώνη.

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Μαδρίτη και το προσωπικό του άμισθου Προξενείου μας στη Βαρκελώνη είναι σε διαρκή επαφή με τις Ισπανικές Αρχές και μεριμνούν για την παροχή προξενικής αρωγής. Σύμφωνα με τις, μέχρι στιγμής, επίσημες πληροφορίες των ισπανικών Αρχών υπάρχει, μεταξύ των τραυματιών μία Ελληνίδα πολίτης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.