ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνάντηση Γ. Κατρούγκαλου με τον Βρετανό Υπουργό αρμόδιο για το Brexit

Συνάντηση Γ. Κατρούγκαλου με τον Βρετανό Υπουργό αρμόδιο για το Brexit

Τον υπουργό Επικράτειας του Ηνωμένου Βασιλείου, αρμόδιο για το Brexit, λόρδο Μάρτιν Κάλαναν, συνάντησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ των δύο ανδρών βρέθηκαν οι εν εξελίξει διαπραγματεύσεις μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Μεγάλης Βρετανίας για το ζήτημα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, συζητήθηκε η πορεία των διαπραγματεύσεων μετά και τον έκτο γύρο των επαφών μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στο πρόσφατο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών και όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα υπάρξει συνεχής αλληλοενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κατρούγκαλος υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει η Ελλάδα στην έγκαιρη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών των δύο χωρών με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.