ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πηγή ΥΠΕΞ για τα χθεσινά έκτροπα στα Σκόπια: «Και εμείς κάψαμε σημαίες των Σκοπιανών»!

Πηγή ΥΠΕΞ για τα χθεσινά έκτροπα στα Σκόπια: «Και εμείς κάψαμε σημαίες των Σκοπιανών»!

«Αθώωσε» τους ακραίους Σκοπιανούς που έκαψαν την ελληνική σημαία στη χθεσινή διαδήλωση στα Σκόπια ανώτατη μάλιστα διπλωματική πηγή του ΥΠΕΞ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Κι εμείς κάψαμε σημαίες των Σκοπιανών», απάντησε ατάραχη η ανώτατη διπλωματική πηγή, όταν κλήθηκε, από δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο «Χίλτον», να σχολιάσει τις χθεσινές διαδηλώσεις στην ΠΓΔΜ από εθνικιστές, οι οποίοι έκαψαν την ελληνική σημαία, ζητώντας να μην αλλάξει το όνομα της χώρας και να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Η ίδια πηγή αναφέρθηκε και στις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, λέγοντας ότι ενημερώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης για όσα δήλωσε ο κ. Ζάεφ στο Reuters, ωστόσο δεν είδε να «παίζουν» και να προβάλλονται εξίσου και οι δηλώσεις που έκανε εν συνεχεία ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, διαψεύδοντας μέρος όσων μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Αναφερόμενος, τέλος, στην στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα έναντι των προσκλήσεων της Τουρκίας, ο ανώτατος παράγοντας του υπουργείου Εξωτερικών την χαρακτήρισε «καλύτερη από ποτέ», τονίζοντας ωστόσο ότι «ποτέ δεν είναι αρκετή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.