ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ. Κατρούγκαλος: «Σημαντικές οι προοπτικές επενδύσεων με τις χώρες του Κόλπου»

Γ. Κατρούγκαλος: «Σημαντικές οι προοπτικές επενδύσεων με τις χώρες του Κόλπου»

Την πεποίθησή του ότι υπάρχουν πολλές αναξιοποίητες δυνατότητες συνεργασίας με τις χώρες του Κόλπου, με έμφαση τους κλάδους τεχνολογίας αιχμής και την καινοτομία, οι οποίοι είναι καθοριστικοί για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο, τόνισε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Κατά την επίσκεψή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο κ. Κατρούγκαλος είχε σειρά συναντήσεων με κορυφαίους παράγοντες της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας αυτής, που έχει ήδη επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στη χώρα μας.

Ειδικότερα, στη συνάντησή του στο Αμπού Ντάμπι με τον υπουργό Επικρατείας και Συμπρόεδρο στη Μικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας-ΗΑΕ, Αλ Τζαμπέρ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις επενδύσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού, επαναβεβαιώθηκε το σημαντικό ενδιαφέρον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε επενδύσεις σε τομείς του τουρισμού, των μεταφορών, μεταξύ των οποίων τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, της ενέργειας, των κατασκευών.

Η εμιρατινή πλευρά, όπως σημειώνεται, τόνισε το ενδιαφέρον της για στενότερη συνεργασία στο τομέα της γεωργίας και των ελληνικών αγροτροφικών προϊόντων.

Συμφωνήθηκε μάλιστα η επόμενη σύνοδος της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής να πραγματοποιηθεί το τελευταίο τρίμηνο του 2018 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.