Χαιρετίζει το ΥΠΕΞ τις συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας

Χαιρετίζει το ΥΠΕΞ τις συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας

Την ιστορική σύνοδο ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας χαιρετίζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

«Χαιρετίζουμε ενθέρμως τη σύνοδο κορυφής μεταξύ των ηγετών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, στη Σιγκαπούρη, και τη ρητή δέσμευση των δύο πλευρών να εργαστούν από κοινού προς την πλήρη αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου και την εδραίωση της σταθερότητας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, έπειτα από δεκαετίες εντάσεων» αναφέρει, σε ανακοίνωσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνει, μάλιστα, πως η Ελλάδα θεωρεί τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και την αρχή της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών ακρογωνιαίο λίθο τής εξωτερικής πολιτικής της και δηλώνει ότι θα παραμείνει αρωγός όλων των συναφών προσπαθειών προς την εξεύρεση διπλωματικής λύσης για την πλήρη και μόνιμη αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου, καθώς και την αποτροπή διασποράς πυρηνικών όπλων και συναφούς τεχνολογίας που διαχρονικά υποστηρίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.