ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτή είναι η 23άδα των Άγγλων για το Παγκόσμιο κύπελλο

Αυτή είναι η 23άδα των Άγγλων για το Παγκόσμιο κύπελλο

Ανακοινώθηκε προ ολίγου από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ η τελική 23αδα της Εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στην Ρωσία.

Οι «εκλεκτοί» του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ: Μπάτλαντ, Πόουπ, Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κέιχιλ, Ντέλε Αλί, Ντελφ, Ντάιερ, Χέντερσον, Τζόουνς, Κέιν, Λίνγκαρντ, Λόφτους-Τσικ, Μαγκουάιρ, Ράσφορντ, Ρόουζ, Στέρλινγκ, Στόουνς, Τρίπιερ, Βάρντι Γουόκερ, Γουέλμπεκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το προσκλητήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας έλαβε ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, Γκάρι Κέιχιλ, παρότι δεν έχει αγωνιστεί με τα «Τρία Λιοντάρια» από τον Οκτώβριο, ενώ αντιθέτως εκτός έμεινε ο 27χρονος μέσος της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.