ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Κωνσταντινούπολη ο τελικός του Ch.L του 2020

Στην Κωνσταντινούπολη ο τελικός του Ch.L του 2020

Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Champions League της σεζόν 2019-20 θα φιλοξενηθεί στο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης. Στο ίδιο γήπεδο διεξήχθη ο μεγάλος τελικός του 2005 ανάμεσα στη Μίλαν και τη Λίβερπουλ, ματς στο οποίο ο σύλλογος του Μέρσαϊσαϊντ κατάφερε να θριαμβεύσει, ολοκληρώνοντας μία από τις επικότερες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Να θυμίσουμε ότι στο ημίχρονο η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει με 3-0 ωστόσο κατάκτησε το τρόπαιο αφού ισοφάρισε σε 3-3 και επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι.

Το στάδιο άνοιξε τις πόρτες του τη σεζόν 2002-03 και η μεγαλύτερη προσέλευση σε αυτό καταγράφηκε στις 31 Ιουλίου του 2002, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης της Γαλατάσαραϊ με τον Ολυμπιακό. H χωρητικότητα του ανέρχεται στις 76.092, η οποία είναι και η μεγαλύτερη στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ ο τελικός του Europa League για την ίδια σεζόν θα φιλοξενηθεί στην «Arena Gdansk» της Πολωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.