ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο ποδοσφαιριστής που τρέχει στο Μουντιάλ με σχεδόν 40 χλμ/ώρα

Ο ποδοσφαιριστής που τρέχει στο Μουντιάλ με σχεδόν 40 χλμ/ώρα

Ο Λούκι Λουκ ήταν ο φτωχός και μόνος καουμπόι, που πυροβολούσε «πιο γρήγορα κι από τη σκιά του». Στο Μουντιάλ της Ρωσίας υπάρχουν δέκα ταχύτατοι ποδοσφαιριστές που δύσκολα μπορεί να τους ακολουθήσει κανείς έτσι και πατήσουν… γκάζι.

Ο τρόπος που επιταχύνουν και η ταχύτητα με την οποία μπορούν να διασχίσουν τον αγωνιστικό χώρο, είναι στοιχεία που τους κάνουν να ξεχωρίζουν.

Φυσικά, η ταχύτητα από μόνη της, αν δεν συνδυάζεται με ταλέντο και οξυδέρκεια, δεν αρκεί για να μπορέσει κάποιος να γίνει μεγάλος και τρανός. Μπορεί να κάνει καριέρα, αλλά όχι να ξεχωρίσει, να αποτελέσει το σημείο αναφοράς.

Στη Ρωσία πάντως μέχρι στιγμής υπάρχουν δέκα ποδοσφαιριστές που σπάνε τα κοντέρ από άποψη ταχύτητας. Κάποιοι από αυτούς είναι μεγάλοι και τρανοί, ειδικά ο κύριος που φιγουράρει στην πρώτη θέση.

Ας δούμε τι έχει καταγράψει το ταχύμετρο της FIFA μέχρι τώρα…

10) Ζεράρ Πικέ (Ισπανία) – 32,65 χλμ/ώρα

9) Κρίστιαν Μπολάνιος (Κόστα Ρίκα) – 32,83 χλμ/ώρα

8) Ασράφ Χακίμι (Μαρόκο) – 32,83 χλμ/ώρα

7) Τζιανκάρλο Γκονζάλες (Κόστα Ρίκα) – 32,83 χλμ/ώρα

6) Ρομέλου Λουκάκου (Βέλγιο) – 32,83 χλμ/ώρα

5) Μάθιου Λέκι (Αυστραλία) – 32,83 χλμ/ώρα

4) Μάρκο Ουρένια (Κόστα Ρίκα) – 33,08 χλμ/ώρα

3) Άντε Ρέμπιτς (Κροατία) – 33,30 χλμ/ώρα

2) Λουίς Αντβίνκουλα (Περού) – 33,77 χλμ/ώρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1) Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία) – 33,98 χλμ/ώρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.