ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συγκλονισμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr.

Συγκλονισμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr.

Ο χαμός του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ βύθισε στο πένθος την οικογένεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο εκ των αντιπροέδρων των “ερυθρόλευκων” άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 34 ετών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε συγκλονισμένος από το θάνατο του.

Με μια δήλωση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, τονίζοντας πως “… η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους” στην ομάδα.

Σωκράτης Κόκκαλης: Ο Ολυμπιακός θρηνεί! «Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες»

Παράλληλα, ευχήθηκε στον πρώην ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, να έχει δύναμη σε αυτή τη σκληρή δοκιμασία που του έτυχε.

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας.

Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας.

Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.