ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τούρκος μπασκετμπολίστας του NBA που κυνηγάει ο Ρ.Τ.Ερντογάν συγκεντρώνει χρήματα για την Ελλάδα

Τούρκος μπασκετμπολίστας του NBA που κυνηγάει ο Ρ.Τ.Ερντογάν συγκεντρώνει χρήματα για την Ελλάδα

Ο Τούρκος NBAer Ενές Καντέρ του οποίου ο Ρ.Τ.Ερντογάν του έχει απαγορεύσει την είσοδο στη Τουρκία συγκεντρώνει χρήματα για του πυρόπληκτους στην Ελλάδα.

Ο Ενές Καντέρ έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός, τόσο για την πορεία του στο ΝΒΑ και στους Νιού Γιόρκ Νικς, όσο κυρίως και για τις πολιτικές του πεποιθήσεις και την αντίθεσή του στον Ταγίπ Ερντογάν. Ο μπασκετμπολίστας των Νικς όμως, φαίνεται πως ξεχωρίζει και για την ανθρωπιά του. Αυτό γιατί ο Καντέρ ξεκίνησε εκστρατεία μέσα από τη σελίδα gofundme.com, μέσα από την οποία φιλοδοξεί να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια για να τα δώσει στους πυρόπληκτους της Αττικής.

«Η Ελλάδα έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές, οι οποίες κόστισαν την ζωή σε 70+ ανθρώπους. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για τα επόμενα χρόνια, ενώ άλλοι έχουν χάσει το πιο πολύτιμο πράγμα, την ζωή τους. Βοηθήστε με να συγκεντρώσω χρήματα για τα θύματα στην Ελλάδα», αναφέρει στο μήνυμά του ο Καντέρ και προσθέτει:

«Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε διάφορες προσπάθειες ανάκαμψης, από φαγητό μέχρι έξοδα κηδείας. Παρόλο που είμαι Τούρκος, οι Έλληνες είναι γείτονες. Ακόμα και αν ζεις στην Αμερική, μην ξεχνάς τα αδέρφια σου από την Ελλάδα σε στιγμές ανάγκης. Κάθε δωρεά, ανεξάρτητα από το ποσό, θα κάνει την διαφορά. Καλώ τους οπαδούς μου να βοηθήσουν την Ελλάδα, την στιγμή που αντιμετωπίζει αυτή την τραγωδία. Ας έρθουμε κοντά για χάρη της ανθρωπότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.