Συγκλονιστική εμφάνιση της Μαρίας Μπελιμπασάκη- Ασημένιο μετάλλιο στα 400μ και πανελλήνιο ρεκόρ

Συγκλονιστική εμφάνιση της Μαρίας Μπελιμπασάκη- Ασημένιο μετάλλιο στα 400μ και πανελλήνιο ρεκόρ

Μετά τα κορίτσια του επι κοντώ, νέα τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, με την Μαρία Μπελιμπασάκη να κατακτάει το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μέτρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη στον τελικό των 400μ. του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν πρώτη μέχρι λίγα μέτρα πριν το τέλος, αλλά την προσπέρασε η Γίστινα Σβιέτι από την Πολωνία.

Τερμάτισε σε 50.45 επίδοση που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Το προηγούμενο ανήκε στη Φανή Χαλκιά από το 2004 και ήταν 50.56.

Η Γίστινα Σβιέτι τερμάτισε σε 50.41 κάνοντας ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στα τελευταία μέτρα του αγώνα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί την καλύτερη για φέτος στην Ευρώπη.

Τρίτη ήταν η Ολλανδή Λισάν ντε Βίτε με 50.77.

Τα αποτελέσματα στον τελικό των 400μ.

1.Τζουστίνα Σβιέτι-Έρσετικ (Πολωνία) 50.41

2.Μαρία Μπελιμπασάκη (Ελλάδα) 50.45

3.Λισανέ ντε Βίτε (Ολλανδία) 50.77

4.Λάβιαλ Νίελσεν (Βρετανία) 51.21

5.Ίγκα Μπάουμγκαρτ (Πολωνία) 51.24

6.Άγκνε Σέρκσνιενε (Λιθουανία) 51.42

7.Φλοριά Γκουεϊ (Γαλλία) 51.57

8.Μαντιεά Γκαφούρ (Ολλανδία) 51.57

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.