ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Ατλέτικο «έκλεψε» το… στέμμα της Ρεάλ με 2-4 (βίντεο)

Η Ατλέτικο «έκλεψε» το… στέμμα της Ρεάλ με 2-4 (βίντεο)

Επιβεβαιώνοντας την «κυριαρχία» της στα Super Cup της Ευρώπης, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Ρεάλ στο Ταλίν της Εσθονίας και κατέκτησε τον τρίτο τίτλο της στο θεσμό, αποκαθηλώνοντας τη νέα «Βασίλισσα» του Λοπετέγκι και του… Μπέιλ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προηγήθηκε μόλις στο 49ο δευτερόλεπτο του αγώνα, με το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του θεσμού από τον Ντιέγκο Κόστα και παρότι βρέθηκε στη συνέχεια πίσω στο σκορ, από γκολ των Μπενζεμά και Σέρχιο Ράμος, κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση με τον ίδιο παίκτη και πήρε τελικά το ματς με 4-2 στην παράταση.

Το παιχνίδι

Η Ατλέτικο αιφνιδίασε τη Ρεάλ, πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, αφού ο Ντιέγκο Κόστα χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να ανοίξει το σκορ με ωραίο σουτ.

Παρόλα αυτά, οι «λευκοί» της Μαδρίτης αντέδρασαν και αρχικά ισοφάρισαν στο 27′ με κεφαλιά του Μπενζεμά από εξαιρετική σέντρα του Μπέιλ.


https://twitter.com/100HIGHLIGHTS/status/1029847208580050944https://twitter.com/100HIGHLIGHTS/status/1029847208580050944


https://twitter.com/FIFAWCGoals/status/1029813032015278080


Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα, κατάφεραν να πάρουν και το προβάδισμα, στο 63ο λεπτό με πέναλτι, σε χέρι του Χουανφράν, που εκτέλεσε εύστοχα ο Σέρχιο Ράμος.



Στο 79΄όμως, από ένα λάθος της άμυνας της «Βασίλισσας», ο Χουανφράν… εξιλεώθηκε, δίνοντας στον Κορέα κι αυτός στον Ντιέγκο Κόστα, που από κοντά «νίκησε» για δεύτερη φορά τον Νάβας, ισοφαρίζοντας εκ νέου το ματς, σε 2-2.

Κατόπιν το ματς πήγε στην παράταση και στο 98′ και μετά από νέο λάθος της άμυνας της Ρεάλ, ο Σαούλ με τρομερό σουτ έκανε το 3-2, για να έρθει ο Κόκε στο 102′, να ολοκληρώσει τον θρίαμβο των «ροχιμπλάνκος», κάνοντας με πλασέ το 4-2 για την ομάδα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ατλέτικο κατέκτησε έτσι το Ευρωπαϊκό Super Cup, για τρίτη φορά στην ιστορία της και μάλιστα κόντρα στη «μισητή» συμπολίτισσα, η οποία έδειξε ότι θα χρειαστεί… χρόνο, για να συνηθίσει την απουσία τόσο του Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.