ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μπερνλι: Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσουμε την πρόκληση

Μπερνλι: Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσουμε την πρόκληση

Ο Σαν Ντάικ προπονητής της Μπέρνλι μίλησε για τον αντίπαλο της ομάδας του στα play offs του Europa League, αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας έμπειρος αντίπαλος .

Ξεκάθαρος ήταν ο Σον Ντάις. Ο προπονητής της Μπέρνλι ξεκαθάρισε πως παρότι μια ανάλογα καλή με την περσινή πορεία στην Premier League είναι ο βασικός στόχος της ομάδας του, σε καμία περίπτωση δεν αδιαφορεί για την Ευρώπη.

«Δείξαμε μεγάλη επιθυμία στην διοργάνωση κάτι που είναι πολύ καλό, γιατί ακούγονται πολλά αρνητικά. Οι παίκτες όμως ήταν έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε να χάσουμε τον κύριο στόχο μας που είναι η Premier League, αλλά το να είσαι στην Ευρώπη αποτελεί τεράστιο τίτλο τιμής», τόνισε ο προπονητής των Clarets.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ομάδα που αποκλείσαμε τερμάτισε τρίτη πέρσι στην Τουρκία και ήταν ανάμεσα στους μεγάλους, οπότε σίγουρα δεν είναι κακή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία έμπειρη ομάδα που παίζει πολύ στην Ευρώπη και θα αντιμετωπίσουμε την πρόκληση που έρχεται όπως κάνουμε πάντα. Ανυπομονούμε γι’ αυτό», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.