Συγκλονιστική μαρτυρία πρώην ποδοσφαιριστή: «Ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου για να πετύχω στο ποδόσφαιρο» (βίντεο)

Συγκλονιστική μαρτυρία πρώην ποδοσφαιριστή: «Ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου για να πετύχω στο ποδόσφαιρο» (βίντεο)

Ο 40χρονος πρώην διεθνής επιθετικός από την Γκαμπόν, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε σε αρκετές γαλλικές ομάδες, εμφανίζεται σε βίντεο να μιλά για τη ζωή του και όσα ανατριχιαστικά βίωσε…

Αρχικά ο Σίβα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του!

Ο λόγος για τον οποίο προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια ήταν για να μπορέσει ο γιος του να έχει περισσότερα χρήματα διαθέσιμα για να κάνει καριέρα! “Η μητέρα μου είναι νεκρή και πρέπει να αποκαλύψω ότι θυσιάστηκε. Ο πατέρας μου αποφάσισε να θυσιάσει τη μητέρα μου για να πετύχω στο ποδόσφαιρο, διότι είχαμε οικονομικά προβλήματα. Δυστυχώς, συνέβη, ζητώ τη χάρη του Κυρίου και ήθελα να ομολογήσω!” είπε σε βίντεο του θρησκευτικού καναλιού TV2Vie.

Ο διεθνής επιθετικός επίσης παραδέχτηκε ότι όταν ήταν πολύ μικρότερος, είχε σχέση με άνδρες, ενώ παράλληλα είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με μία θεία του και την αδερφή του κατά τη διάρκεια θρησκευτικών τελετουργιών!

Τέλος, παραδέχτηκε ότι για να προωθήσει την καριέρα του άλλαξε την ημερομηνία γέννησης του κατά πέντε χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.