ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Premier League: Σερνόταν η Γιουνάιτεντ – Πέταγε η Σίτι

Premier League: Σερνόταν η Γιουνάιτεντ – Πέταγε η Σίτι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την πρώτη της ήττα στην Premier League.

Η Μπράιτον με τρία γκολ στο πρώτο μέρος επιβλήθηκε με 3-2 των «μπέμπηδων» και δικαίως πανηγύρισε την πρώτη της εφετινή νίκη. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν πολλά αμυντικά προβλήματα και γενικά με την απόδοσή τους κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο προβλημάτισαν έντονα τους οπαδούς τους.

Οι αλλαγές που έκανε ο Ζοζέ Μουρίνιο με την έναρξη του δεύτερου μέρους δεν βοήθησαν καθόλου τους «κόκκινους διαβόλους», που απλά μείωσαν στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Πογκμπά.

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει κι εφέτος «τα δόντια της». Με κεκτημένη τατύχητα από το «διπλό» στο «Εμιρέιτς» στην πρεμιέρα επί της Αρσεναλ, η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε στο «Ετιχαντ» την Χάντερσφιλντ με 6-1, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κουν Αγουέρο που πέτυχε χατ τρικ. Ήταν το 9ο στην καριέρα του Αργεντινού στράικερ, ο οποίος «κυνηγά» το ρεκόρ που κατέχει ο Άλαν Σίρερ με 11!

Στην 250η συμμετοχή του με την φανέλα των «πολιτών» ο Νταβίντ Σίλβα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με απευθείας φάουλ, το οποίο αφιέρωσε στο νεογέννητο παιδάκι του που ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας που το κράτησαν αρκετές ημέρες στην εντατική μετά τη γέννησή του.

Τέσσερα 24ωρα πριν την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό στα play offs του Europa League (23/08, 21:00) στο Καραϊσκάκη, η Μπέρνλι γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Γουότφορντ (1-3) κι έμεινε χωρίς «τρίποντο» μετά από 2 αγωνιστικές (στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία στο Σεντ Μέρις αππό την Σαουθάμπτον).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα του Χάβι Γκράθια πραγματοποιεί ιδανικό ξεκίνημα στην Premier League, έχοντας κάνει το 2Χ2, μετά το 2-0 στην πρεμιέρα επί της Μπράιτον. Η ενδεκάδα που παρέταξε ο τεχνικός της Μπέρνλι, Σον Ντάις (4-4-1-1): Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ (74΄ Τέιλορ), Λένον, Κορκ, Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον, Χέντρικ (71΄ Βόουκς), Γουντ (65΄ Μπαρνς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.