ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η ισοπαλία πόνεσε περισσότερο τη Βουλιαγμένη

Η ισοπαλία πόνεσε περισσότερο τη Βουλιαγμένη

Στο μεγάλο ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής για την Α1 πόλο των ανδρών η Βουλιαγμένη, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη 10-10 με τον Παναθηναϊκό.  

Οι δύο ομάδες μοιάζουν ισοδύναμες μεταξύ τους, αλλά σήμερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τους «πράσινους», όμως στο τέταρτο οκτάλεπτο κι ενώ το σκορ ήταν 9-7, πίστεψαν λανθασμένα, πως έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός όμως είχε διαφορετική άποψη και με δύο πέναλτι από τους Κόνγουεϊ και Χρυσοσπάθη, πήρε το ελάχιστον δυνατό που μπορούσε. Στα άλλα δύο ματς ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εύκολα της Χίου με 8-6, ενώ η Γλυφάδα λύγισε την Πάτρα με 11-7.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10-10

Οκτάλεπτα: 1-2, 5-3, 2-1, 2-4.

Βουλιαγμένη (Λούδης): Βουλγαράκης 4, Δελαγραμμάτικας 2, Χρυσοσπάθης 2, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καπότσης 1.

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Σαρτζετάκης 1, Βιτέλας 1, Πρίμορατς 1, Κόνγουεϊ 2, Καρούντζος 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Τοράκης 1, Γαβαλάς 1.

ΠΑΟΚ – ΝΟ ΧΙΟΥ 8-6

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 0-2, 4-1.

ΠΑΟΚ (Βέργος): Μιτελούδης 2, Κοτυσιαλής 3, Παπαποστόλου 1, Σολανάκης 2.

ΝΟ Χίου (Σελετόπουλος): Μιμίδης 2, Καρακάσης Ν. 2, Κανδιόγλου 1, Ντούλος 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 11-7

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 2-1, 4-1.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Βολτυράκης): Παπασηφάκης 1, Πρέκας 2, Παπούκας 3, Χατζηγούλας 1, Παπαδόπουλος 1, Φωτόπουλος 1, Παπαναστασίου 2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΝΕ Πατρών (Αναστασόπουλος): Καρακατσάνης 1, Τουλγαρίδης 1, Βέκκος 1, Αντίοχος Κ. 4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.