ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διαφήμιση για το χάντμπολ στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση για το χάντμπολ στη Θεσσαλονίκη

Το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλο 25-25, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν εκπληκτικό θέαμα καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

 Οι Θεσσαλονικείς έχουν χτίσει μια εξαιρετική παράδοση με την Ένωση, καθώς έχουν να χάσουν εντός έδρας από το 2011. Άξιο αναφοράς είναι πως το νέο ραντεβού μεταξύ των δύο συλλόγων ανανεώνεται για την ερχόμενη Τετάρτη στο κλειστό του Βύρωνα, αυτή τη φορά για την φάση των «16» του Κυπέλλου. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Διομήδης έχει την ευκαιρία με νίκη επί του ΙΕΚ Ξυνή Δικέα, να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 25-25

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-3, 5-6, 7-9, 8-12, 9-15 (ημχ.), 11-16, 13-18, 18-19, 22-22, 24-22, 25-25.

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 6, Παλάσκας 2, Τσίλης 4, Τσεσμετζίδης, Νικολαΐδης 1, Κοκώνης 2, Τσαμουρίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 3, Αλβανός 4, Τσαναξίδης 1, Κωστακίδης, Καραγκιοζόπουλος, Τριανταφύλλου, Κεσίδης 2.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 5, Δούγιας, Γεωργιάδης 3, Φάμπατς, Δημοσθένους 6, Νικολαϊδης 5, Αργυράκης , Εμμανουήλ, Χατσίκας 3, Αντωνιάδης, Γκατφί 3, Γρηγοριάδης, Φίλης, Πλέχ, Στούμπης, Κουμαραδέλης

Τα σημερινά αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 25-25, Αρχέλαος- ΧΑΝΘ 18-20, Αερωπός- Ποσειδών Λουτρακίου 27-27, Φοίβος- Φίλιππος Βέροιας 25-31, Διομήδης Άργους- ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ 25-19. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Α1 Γυναικών (9η αγωνιστική): Φιλώτας Φλώρινας- ΓΑΣ Καματερού 23-22, Μέγας Αλέξανδρος- ΠΑΟΚ 25-36, ΟΦΝΙ- Αμύντας Αμυνταίου 34-21

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.