ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

O πιο σύντομος αγώνας: Παλαιστής ρίχνει νοκ-άουτ τον αντίπαλό του σε 13 δευτερόλεπτα (βίντεο)

O πιο σύντομος αγώνας: Παλαιστής ρίχνει νοκ-άουτ τον αντίπαλό του σε 13 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Ο Ιρλανδός αθλητής πολεμικών τεχνών Κόνορ ΜακΓκρέγκορ περίμενε 12 ολόκληρα χρόνια για μία ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο στο Ultimate Fighting Championship, μια θρυλική διοργάνωση που λαμβάνει χώρα από το 1993 και στην οποία συμμετέχουν παλαιστές με γνώσεις Καράτε, Πυγμαχίας, Κικ Μπόξινγκ, Ερασιτεχνικής Πάλης, Μουάι Τάι και Βραζιλιάνικου Ζίου-Ζίτσου.

Ωστόσο, όταν έφτασε η μεγάλη στιγμή, του πήρε μόλις 13 δευτερόλεπτα για να ρίξει «ξερό» τον αντίπαλό του και να αναδειχθεί πρωταθλητής στην κατηγορία φτερού.

Ο ΜακΓκρέγκορ κατάφερε ένα αριστερό χτύπημα (το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν του) στο πρόσωπο του αντιπάλου του, Χοσέ Άλντο, λίγες μόνο στιγμές μετά την έναρξη του αγώνα, αφήνοντάς τον σχεδόν αναίσθητο και κερδίζοντας τον πιο σύντομο τελικό στην ιστορία της διοργάνωσης.

Το Ultimate Fighting Championship αποτελεί μια σημαντική διοργάνωση η οποία μεταδίδεται ζωντανά σε περίπου 150 χώρες και συγκεντρώνει τους καλύτερους αθλητές του χώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.