ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης ο Τάϊγκερ Γούντς – Μάχη δίνει για να μην χάσει την επιμέλεια των παιδιών του

Σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης ο Τάϊγκερ Γούντς – Μάχη δίνει για να μην χάσει την επιμέλεια των παιδιών του

Ο 41χρονος, πρώην κυρίαρχος του γκολφ, συνελήφθη τα ξημερώματα της 29ης Μαΐου. Είχε καταρρεύσει στο τιμόνι του αυτοκινήτου του, με τη μηχανή αναμμένη, κοντά στο σπίτι του στη Φλόριντα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν σε τέτοιο βαθμό ναρκωμένος που δεν μπορούσε να μιλήσει, ενώ πάσχιζε να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του και να περπατήσει.

Διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πιει αλκοόλ, αλλά δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε πάρει ηρεμιστικό και αναλγητικό. Μετά το περιστατικό, με ανακοίνωσή του απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του και υποσχέθηκε να ακολουθήσει θεραπεία.

Ο Γουντς, κάποτε νο1 στον κόσμο, είχε υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση πρόσφατα και πασχίζει να επανέλθει στην ενεργό δράση. Σε μία προσπάθεια να κρατήσει την κοινή επιμέλεια των παιδιών του- της 9χρονης Σαμ και του 8χρονου Τσάρλι- ο γκολφέρ συμφώνησε να ακολουθήσει θεραπεία 28 ημερών σε κέντρο αποτοξίνωσης, κοντά στο σπίτι του, σύμφωνα με την Telegraph.

Πηγή ανέφερε στην ιστοσελίδα Radar Online ότι ο Γουντς πήγε στην κλινική με τα παιδιά του στις 2 Ιουνίου και επέστρεψε μόνος δύο ημέρες αργότερα, για να συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα για την εισαγωγή του. Προχώρησε σε αυτή την απόφαση, γιατί η συμφωνία με την πρώην σύζυγό του, Ελιν Νόρντγκρεν, αναφέρει ότι θα χάσει την επιμέλεια των παιδιών του αν εμπλακεί σε κάποιο σκάνδαλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γουντς μπαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης. Το είχε κάνει και το 2010, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον εθισμό του σε αναλγητικά και υπνωτικά. Επίσης, παλιότερα είχε ακολουθήσει θεραπεία για τον εθισμό του στο σεξ, μετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης του το 2009.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.