Ο αγώνας της χρονιάς συμφωνήθηκε: McGregor Vs Floyd στις 26 Αυγούστου

Ο αγώνας της χρονιάς συμφωνήθηκε: McGregor Vs Floyd στις 26 Αυγούστου

Είναι επίσημο: Ο αγώνας της χρονιάς μεταξύ του πρωταθλητή του UFC Conor McGregor και του παγκόσμιου πρωταθλητή της πυγμαχίας Floyd Mayweather πρόκειται να διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου στο T-Mobile arena του Λας Βέγκας.

Ύστερα από ένα σήριαλ που κράτησε πάνω από ένα χρόνο τελικά ο McGregor ο Dana White του UFC και ο Floyd συμφώνησαν για τον αγώνα που θα διεξαχθεί με κανόνες πυγμαχίας αφού ο Ιρλανδός πρωταθλητής του ΜΜΑ έχει φροντίσει να βγάλει και την άδειά του πυγμάχου για να μπορεί να αγωνίζεται στο ρίνγκ.

Το fix ποσό που θα εισπράξει ο McGregor ανέρχεται στα 100 εκατ. $ συν την μοιρασιά από την τηλεθέαση (pay-per-view) ενώ αυτό του Floyd δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη. Εκτιμάται πάντως ότι αυτό θα κυμαίνεται μεταξύ 200 και 250 εκατ. $ συν βέβαια τη μοιρασιά από την τηλεθέαση με πληρωμή. Ο McGregor είχε θέσει ως στόχο από την αρχή τα 100 εκατ. $ άσχετα ποιο θα ήτα το ποσό που έπαιρνε ο Floyd και έτσι έγινε δυνατό να γίνει η συμφωνία την οποία πολλοί πίστευαν ότι δε θα γινόταν ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.