ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η αθλήτρια που έγινε γνωστή από το λουλούδι στο κεφάλι τώρα τρέχει στο στίβο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (φωτό)

Η αθλήτρια που έγινε γνωστή από το λουλούδι στο κεφάλι τώρα τρέχει στο στίβο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (φωτό)

Κάθε φορά που βγαίνει να αγωνιστεί θέλει να ξεχωρίζει και φαίνεται από τις επιλογές που κάνει.

Η 31χρονη Αμερικανίδα δρομέας μετείχε στο πρωτάθλημα στίβου των ΗΠΑ, ενώ είναι πέντε μηνών έγκυος. Και μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που κάνει κάτι τέτοιο! Την Παρασκευή, η Αλίσια Μοντάνο τερμάτισε έβδομη στην προκριματική σειρά της στα 800 μ. σε 2.21.30. Μπορεί να μην πέρασε στον ημιτελικό, αλλά ήταν σίγουρα η πρωταγωνίστρια του αγωνίσματος.

Η αθλήτρια περιμένει το δεύτερο παιδί της, καθώς έχει μία κόρη τριών ετών, την Λίνεα, η οποία έχει ήδη… τρέξει- κατά κάποιο τρόπο- στο πρωτάθλημα στίβου των ΗΠΑ. Οταν ήταν οχτώ μηνών έγκυος σε εκείνη, το 2014, η Μοντάνο επίσης είχε μετάσχει στη διοργάνωση!

Στόχος της, τότε αλλά και τώρα, δεν ήταν η διάκριση όπως εξήγησε, αλλά να αποτελέσει έμπνευση στις γυναίκες που δυσκολεύονται με τις αλλαγές στη ζωή τους, είτε επειδή είναι έγκυες, είτε για άλλους λόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.