Οι πιο μυθικές κινήσεις του WWE που έχουν γράψει ιστορία (βίντεο)

Οι πιο μυθικές κινήσεις του WWE που έχουν γράψει ιστορία (βίντεο)

Στο WWE υπάρχουν διαφόρων ειδών ιεροτελεστίες που πρέπει να τηρεί ένας επαγγελματίας παλαιστής προκειμένου να κάνει τους οπαδούς του… φανατικούς!

Μια από αυτές είναι η εντυπωσιακή είσοδος αλλά εδώ που τα λέμε αυτό είναι απλά για το εφέ. Η ιεροτελεστία που αποτελεί το πραγματικό κριτήριο για το αν συγκαταλέγεσαι στους κορυφαίους ή όχι είναι η λεγόμενη «signature move» σου. Εκείνη η κίνηση-σήμα κατατεθέν που κάνεις στους αντιπάλους όταν θες να τους ξεφτιλίσεις. Αυτή η κίνηση που γίνεται όταν ο αντίπαλος έχει ήδη ηττηθεί και θες απλά να προσθέσεις το κερασάκι στην τούρτα της ήττας του.

Ακολουθούν οι πιο μυθικές κινήσεις-υπογραφές του WWE, αυτές που έχουν αφήσει ιστορία:

Το «Diving Headbutt & Reverse Crossface» του Κρις Μπενουά

Το εντυπωσιακό Diving Headbutt του Κρις Μπενουά ήταν εκείνο που τον καθιέρωσε αλλά η κίνηση που τον έκανε θρύλο ήταν το φοβερό Reverse Crossface. Άπειροι αντίπαλοι του Μπενουά ένιωσαν της ντροπή τους να ξεχειλίζει όταν εκείνος εφάρμοζε πάνω τους τις χαρακτηριστικές του κινήσεις:

Το «The People’s Elbow» του Rock!

Πολύ πριν ο «Βράχος» την δει ηθοποιός, έκανε καριέρα στα ρινγκ με μια κίνηση που κατά πολλούς ποτέ βγήκε όμοιά της. Δεν χρειάζονται παραπάνω περιγραφές, απλά απολαύστε το αμείλικτο «The People’s Elbow»:

Το «Sweet Chin Music» του Σον Μάικλς

Αν δηλώνεις φαν του WWE και δεν γουστάρεις τον Σον Μάικλς είτε λες ψέμματα είτε δεν είσαι φαν του WWE – άρα όπως και να έχει λες ψέμματα! Διότι είναι απλά αδύνατο να μην γουστάρεις αυτή την σούπερ κίνηση:

Το «619» του Ρέι Μιστήριο

Ο Μεξινάνος παλαιστής μπορεί να μην φημιζόταν για το μπόι του αλλά αν το κοινό ξεκινούσε να φωνάζει ρυθμικά «619» δεν την γλύτωνες. Ήταν η στιγμή που η δολοφονική του κίνηση θα εφαρμοζόταν (ακόμα και αν ήσουν o Undertaker):

Το «Pedigree» του Triple H

Κανείς δεν τον γουστάρει. Όλοι τον μισούν. Γεννήθηκε για να τον μισούν. Θέλει να τον μισούν. Ο Triple H όμως έχει κάτι που δεν παίζει να μην σε εξιτάρει. Αυτό το καταραμένο το «Pedigree», τον φόβο και τον τρόμο κάθε αντιπάλου του:

Το «Frog Splash» του Έντι Γκερέρο

Ο αείμνηστος Έντι Γκερέρο δεν ήταν και ο πιο καθαρός παλαιστής του κόσμου, ας το παραδεχθούμε. Όταν όμως μια κίνησή του ήταν ικανή να «ξαπλώσει» τους πιο δυνατούς αντιπάλους, δύσκολα απέφευγες να τον συμπαθήσεις. Ο λόγος φυσικά για το «Frog Splash»:

Το «Five Knuckle Shuffle» του Τζον Σίνα

Όταν ράπαρει ένα πράγμα μπορείς να κάνεις για να μην πεθάνεις από έλλειψη αισθητικής: να κλείσεις τα αυτιά σου. Αν σε ρίξει όμως στο πάτωμα την έβαψες. Θα σε αποτελειώσει με… βάναυσο τρόπο:

Το «Mandible Claw» του Μικ Φόλεϊ

Και μόνο το ενδεχόμενο να χώσει κάποιος την μπουνιά του μέσα στο στόμα σου είναι λόγος να ανατριχιάσεις. Ειδικά όμως αν αυτός ο κάποιος λέγεται Μικ Φόλεϊ και φοράει και μια κάλτσα, καλύτερα να μην το ευχηθείς ούτε στον εχθρό σου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.