«Χρυσή» η Κατερίνα Στεφανίδη – Το θεαματικό άλμα στα 4,91μ. (βίντεο)

«Χρυσή» η Κατερίνα Στεφανίδη – Το θεαματικό άλμα στα 4,91μ. (βίντεο)

Για μια ακόμη φορά η Κατερίνα Στεφανίδη θα ανέβει στο ψηλότερο βάθρο, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο κατέκτησε την πρώτη θέση με άλμα στα 4,82μ. καθώς ήταν η μοναδική αθλήτρια που πέρασε το ύψος αυτό.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, η οποία προσπάθησε να περάσει τα 4,89μ. χωρίς όμως επιτυχία αφήνοντας τα 4,82μ. μετά το πρώτο αποτυχημένο της άλμα.

Η παγκόσμια, πλέον, πρωταθλήτρια έδειξε, μάλιστα, και την απόλυτη κυριαρχία της συνεχίζοντας τις προσπάθειές της και στα 4,91μ. περνώντας τον πήχη. Έτσι πλέον έχει ξανά την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο ενώ κατέρριψε και το πανελλήνιο πρωτάθλημα που ήταν στα 4,90μ.

Το χρυσό σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν το μοναδικό που έλειπε από το παλμαρέ της Ελληνίδας επικοντρίστριας η οποία το 2016 αναδείχθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο ενώ έχει κατακτήσει πρωτιές και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανοιχτού (2016, Άμστερνταμ) και κλειστού στίβου (2017).

Μέχρι σήμερα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα είχε κατακτήσει μόνο την τρίτη θέση στην προηγούμενη διοργάνωση το 2016.

Η Στεφανίδη έχει πάρει και μια δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 και στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Κλειστού το 2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.