Γύρισε στην Αθήνα με το χρυσό η Κατερίνα Στεφανίδη (φωτό)

Γύρισε στην Αθήνα με το χρυσό η Κατερίνα Στεφανίδη (φωτό)

«Το περιμέναμε» ήταν η απόκριση της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Κατερίνας Στεφανίδη, σε ερώτηση σχετικά με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Λονδίνο.

Το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού επί κοντώ, με το που πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έτυχε θερμής υποδοχής, ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχολίασε πως: «είχα λίγο παραπάνω πίεση λόγω του Ολυμπιακού μεταλλείου αλλά έχω αποδείξει ότι τα καταφέρνω καλά κάτω από πίεση».

Αναφερόμενη στο μετάλλιο, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι έπιασε την κορυφή, θα συνεχίσει να προσπαθεί, καθώς το βασικό είναι να υπάρχει κίνητρο για επιτυχίες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

«Κατερίνα σε ευχαριστούμε πάρα πολύ» ήταν τα λόγια του υφυπουργού ΑΘλητισμού, απευθυνόμενος προς την παγκόσμια πρωταθλήτρια. Ο Γιώργος Βασιλειάδης, σχολίασε με τη σειρά του ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες, το χρυσό μετάλλιο της Στεφανίδη αντικατοπτρίζει την προσπάθειά της.

Η Στεφανίδη δεν πρόκειται να απολαύσει έστω και λίγες ημέρες ξεκούρασης και διακοπών καθώς έχει μπροστά της κι άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού είναι ακόμη σε εξέλιξη οι αγώνες της σειράς Diamond League, όπου και εκεί διεκδικεί μετάλλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.