Πόλο νέων Ελλάδα-ΗΠΑ : Μεγάλη νίκη με ανατροπή και πρόκριση

Πόλο νέων Ελλάδα-ΗΠΑ : Μεγάλη νίκη με ανατροπή και πρόκριση

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 7-6 επί των ΗΠΑ στο πιο δύσκολο παιχνίδι της στον Όμιλο, έδειξε στοιχεία μεγάλης ομάδας, πέτυχε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες (είχαν προηγηθεί οι εύκολες νίκες επί Πουέρτο Ρίκο και Ιράν) και πάει φουλ για τα ψηλά σε αυτή τη διοργάνωση. Αύριο Τρίτη (8/8), στις 14.00 (ώρα Ελλάδας) η Εθνική μας αντιμετωπίζει τη Ρωσία και θέλει να σφραγίσει την πρωτιά του Ομίλου.

Τα παιδιά του Τεό Λοράντου έδειξαν σοβαρότητα και συγκέντρωση στο συγκεκριμένο κρίσιμο παιχνίδι, αλλά και πάθος για τη νίκη. Με πολύ καλή άμυνα, τον Ζερδεβά να σώζει καταστάσεις και με λύσεις επιθετικά στα κρίσιμα σημεία, με κορυφαίο και πρώτο σκόρερ τον Χαράλαμπο Τρούλο (3 γκολ), οι Έλληνες επέβαλαν το ρυθμό τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Η Ελλάδα βρέθηκε να προηγείται με 6-3 και στη συνέχεια 7-4, στις αρχές του δ’ οκτάλεπτου. Στο τέλος έγιναν κάποια λάθη και οι Αμερικανοί μείωσαν στο τελικό 7-6, αλλά τίποτα περισσότερο.

Η Ελλάδα είχε 3/11 με παίκτη παραπάνω και οι ΗΠΑ 4/11.

ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ 7-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 1-1, 2-1, 1-3.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γαρδίκας, Γκιουβέτσης, Νικολαϊδης 2, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 1, Μουρατίδης, Δελαγραμμάτικας, Τρούλος 3, Μασμανίδης, Καπετενάκης, Σιορδίλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα γκολ για τις ΗΠΑ πέτυχαν οι Χούπερ 3, Ντάουμπ 1, Γούντχεντ 1 και Τζουράσιους 1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.