ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής Γιώργος Χαραλαμπόπουλος: Σήκωσε την Ελλάδα στα χέρια του ο Έλληνας αθλητής (βίντεο)

Ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής Γιώργος Χαραλαμπόπουλος: Σήκωσε την Ελλάδα στα χέρια του ο Έλληνας αθλητής (βίντεο)

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής Χειροπάλης .

Επιστροφή εκεί που του αξίζει, επιστροφή στην κορυφή .

Ο Αχαιός πρωταθλητής μας, απέδειξε με το ʼʼ καλημέρα ʼʼ ότι ήταν σε εκπληκτική κατάσταση, αφού κέρδισε κάθε αντίπαλο, φθάνοντας αήττητος μέχρι και τον μεγάλο τελικό, στο πολυπληθέστερο Παγκόσμιο πρωτάθλημα χειροπάλης, της W.A.F όλων των εποχών με 2.000+ πλεον αθλητές, που διεξήχθη στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.

Στον τελικό, πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση, απέδειξε ότι διαθέτει ενα απο τα δυνατότερα χέρια στον κόσμο, αφού κατέκτησε την 1η θέση, φέρνοντας το χρυσό μετάλλιο στην χώρα μας !!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η 2η φορά που ο ʼʼ Τιτάνας ʼʼ Γιώργος Χαραλαμπόπουλος στέφεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αφού είχε κατακτήσει ξανά τον τίτλο στην Μαλαισία το 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.