Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Ο «τρελός» Ιρλανδός μαχητής ΜΜΑ – Θέλει να γίνει ο πλουσιότερος αθλητής (φωτό, βίντεο)

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Ο «τρελός» Ιρλανδός μαχητής ΜΜΑ – Θέλει να γίνει ο πλουσιότερος αθλητής (φωτό, βίντεο)

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι σίγουρα ο πιο εκκεντρικός και οξύθυμος μαχητής MMA στον κόσμο. Ενώ προσφάτως, επιχειρεί να γίνει και ο πλουσιότερος.

Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει τον αγώνα του με τον Φλόιντ Μειγουέδερ;

Εκεί δηλαδή που ο Φλόιντ διατήρησε το αήττητό του (50-0) και ο Κόνορ αποζημιώθηκε για τον κόπο του τσεπώνοντας κάπου 85 εκατ. ευρώ!

Ο ΜακΓκρέγκορ θέλει κι άλλα, παρά το γεγονός ότι όπως δήλωσε πρόσφατα στο BBC, βγάζει κάπου 560.000 ευρώ τον μήνα όταν δεν αγωνίζεται.

Δεν μας είπε βέβαια λεπτομέρειες από πού προέρχονται όλα αυτά τα λεφτά, φαίνεται πάντως να αποζητά ακόμα περισσότερα, αν και ο 29χρονος Ιρλανδός είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος αθλητής των μεικτών πολεμικών τεχνών όλων των εποχών.

«Οδεύω προς το όριο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων», είπε χαρακτηριστικά, «αυτό που ακολουθεί για μένα είναι ο Ιούνιος ή Ιούλιος της επόμενης χρονιάς, όταν θα είμαι μέλος της λίστας των 100 του ‘‘Forbes’’ με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές … Ο Ρονάλντο ήταν Νο 1 τον περασμένο χρόνο, εγώ ήμουν στο Νο 24 πιστεύω, με 34 εκατ. δολάρια. Του χρόνου, αν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, ο Φλόιντ θα είναι το Νο 1, εγώ το Νο 2 και ο Ρονάλντο το Νο 3».

Και πώς θα τα καταφέρει; «Αν αγωνιστώ μία ή δύο φορές ακόμα, θα τον ξεπεράσω. Κι αυτό σκοπεύω να κάνω, αυτός είναι ο στόχος μου προς το παρόν. Ο Νο 1 πλουσιότερος αθλητής στο ‘‘Forbes 2018’’ και μετά στο όριο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και ύστερα ακόμα πιο πάνω».

Μεγάλες προσδοκίες για τον τρελό Ιρλανδό…

Δείτε το βίντεο:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.