Από μια κλωστή κρέμεται πάλι η ζωή του Ν.Σουλεϊμάνογλου: Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Από μια κλωστή κρέμεται πάλι η ζωή του Ν.Σουλεϊμάνογλου: Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σοβαρό κίνδυνο διατρέχει η ζωή του Ναίμ Σουλεϊμάνογλου. Ο Τούρκος Ολυμπιονίκης, ο οποίος τον περασμένο μήνα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος, προκειμένου να μείνει ζωντανός, όχι μόνο δεν ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας του, αλλά πλέον η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, καθώς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο «Ηρακλής Τσέπης» νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση του, υποβλήθηκε σε νέα λεπτή χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε 1,5 ώρα.

Ο υπουργός Υγείας της γειτονικής χώρας, Αχμέτ Ντεμιρτσάν, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ζωή του εξακολουθεί να απειλείται αλλά τα ζωτικά όργανα του παραμένουν σε καλή κατάσταση».

Να σημειωθεί πως ο Σουλεϊμάνογλου αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια σοβαρό πρόβλημα με το συκώτι του, απόρροια του εθισμού του στο αλκοόλ. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και μολονότι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.