ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«The Battle»: Σήμερα η μεγαλύτερη μάχη στα ΜΜΑ

«The Battle»: Σήμερα η μεγαλύτερη μάχη στα ΜΜΑ

Σήμερα όλη η αφρόκρεμα των μαχητών θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό ΚέντροTae Kwon Do (Π. Φάληρο) για να απολαυσει αμφίρροπες και σκληρές διεθνείς και εγχώριες αναμετρήσεις ΜΜΑ, Κ1 και Pro Boxing!

Από την κάρτα αγώνα ξεχωρίζουμε την αναμέτρηση του καλύτερου Έλληνα ΜΜΑ fighter στα 84kg Ανδρέα «Spartan» Μιχαηλίδη που θα αντιμετωπίσει το σκληροτράχηλο Σλοβένο πρωταθλητή Τόμας Μπόλο για την κατακτήση διεθνής ζώνης της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKN.

Ο promoter του «The Battle» Στέφανος Κωνσταντινίδης ήταν η εγγύηση για τον Μιχαηλίδη για να παίξει μπροστά στο Ελληνικό κοινό πριν το ταξίδι-όνειρο για το UFC. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι έχουμε να δούμε 4 χρόνια τον ακριβοπληρωμένο, στο εξωτερικό, «Spartan» σε Ελληνική διοργάνωση.

Mελέτης Κακουμπάβας! Τι να πεις για αυτόν τον παίκτη, θεαματικός, σκληρός και παλικάρι από τα λίγα, έχει πάντα τον τρόπο να κάνει Κ.Ο. και να παίρνει τις νίκες. Αυτό ελπίζουμε να ζήσουμε και σε αυτό τον αγώνα του. Το φίλαθλο κοινό τον ακολουθεί πιστά μίας και είναι από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες που μας πωρώνει, βλέποντάς τον να αγωνίζεται στο ρινγκ. Το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο μιας και ο θα έρθει αντιμέτωπος με τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Σλοβένο Pavol Garaj και τα πράματα θα ζορίσουν πολύ για τον Έλληνα star-fighter! O αγώνας θα είναι Κ1 rules.

Aπό την μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει μία συναρπαστική αναμέτρηση επαγγελματικής πυγμαχίας με την παρουσία του Έλληνα πυγμάχου που γεμίζει κερκίδες έχοντας στο πλευρό του φανατικό κοινό και μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε προηγούμενες διοργανώσεις αφού είναι από τα αγαπημένα παιδιά του «Τhe Battle». Ο λόγος για τον Δημήτρη Ξερικό! Αυτή φορά ο «riko» θα αντιμετωπίσει τον πολύ έμπειρο και φορμαρισμένο Βόσνιο Adnan Hadžihajdić ο οποίος ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών στο Σικάγο των ΗΠΑ.

To Νο1 Eλληνικό fight show, στον 17ο κύκλο του και οι κορυφαίοι μαχητές που θα μπουν στο ρινγκ στις 10 Δεκεμβρίου, συμβαδίζουν με το σύλλογο «Αρωγή12+» στηρίζοντας τους μαχητές της ζωής. Μέρος των εισπράξεων θα δοθούν για την ενίσχυση του πιο δραστήριου συλλόγου της χώρας που στηρίζει όσους θέλουν να απεμπλακούν από τις εξαρτήσεις και να… ξαναζήσουν!

Κάρτα αγώνων

Πλούσια η main card με 7 αναμετρήσεις που θα ξεκινήσουν στις 20.00’.

Στο part1 θα έχουμε 10 αναμετρήσεις από όλους τους Έλληνες μαχητές που πρωταγωνιστούν στις υπόλοιπες τοπικές διοργανώσεις να διασταυρώνουν τα γαπντια του από τις 17.00’.

Ραντεβού λοιπόν στο κλειστό του Τae Kwon Do στο Π. Φάληρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.