ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αίτηση για να λάβει την ρωσική υπηκοότητα κατέθεσε ο πρωταθλητής της πυγμαχίας Floyd Mayweather!

Αίτηση για να λάβει την ρωσική υπηκοότητα κατέθεσε ο πρωταθλητής  της πυγμαχίας Floyd Mayweather!

Ο διάσημος Αμερικανός πυγμάχος Floyd Mayweather ο οποίος ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας από το αγώνα που έδωσε με τον πρωταθλητή (όχι για πολύ ακόμη πάντως) του ΜΜΑ Conor McGregor θέλει να αποκτήσει την ρωσική υπηκοότητα.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov ύστερα από συνάντηση που είχαν οι δυό τους στο Γκρόζνι.

«Είχαμε μια θερμή συνομιλία γύρω από την πυγμαχία και τις δυνατότητες εξάπλωσης του αθλήματος στην Τσετσενία, τη Ρωσία και αλλού. Η εμπειρία του, 50 νίκες χωρίς καμία ήττα θα είναι πολύτιμη», έγραψε ο Kadyrov στο διαδίκτυο, για να συμπληρώσει:

«Πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Mayweather θέλει να αποκτήσει την ρωσική υπηκοότητα. Είναι ο πιο επιτυχημένος πυγμάχος όλων των εποχών και με αυτή την κίνησή του θέλει να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ του αμερικανικού και του ρωσικού λαού», είπε ακόμη ο πρόεδρος τη Τσετσενίας.

Μάλιστα ο Τσετσένος πρόεδρος δήλωσε ότι ο Mayweather ο οποίος ελπίζει να γίνει η αίτησή του δεκτή από την Ρωσία, έχει ήδη κατοικία για να μείνει στη Μόσχα ενώ αναζητά και κατοικία και στο Γκρόζνι.

https://cdnv.rt.com/files/2017.12/5a2aebecfc7e93a2538b4567.mp4?event=download
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.