Μεταξύ των κορυφαίων το αναρριχητικό φεστιβάλ Καλύμνου

Μεταξύ των κορυφαίων το αναρριχητικό φεστιβάλ Καλύμνου

Με τίτλο «7 Φεστιβάλ για τα οποία αξίζει να επισκεφτεί κάποιος την Ελλάδα» η δημοσιογράφος Ethel Dilouambaka δημοσιεύει στον ιστότοπο theculturetrip.com άρθρο της που αναφέρεται σε 7 Φεστιβάλ που γίνονται στη χώρα μας και τα χαρακτηρίζει ως κορυφαία. Μεταξύ των 7 αυτών Φεστιβάλ περιλαμβάνεται και το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος στην εισαγωγή της: «κάθε χρόνο, η Ελλάδα φιλοξενεί μια πληθώρα μικρών και μεγάλων φεστιβάλ που προσελκύουν χιλιάδες συμμετοχές σε κάθε γωνιά της χώρας. Ένας τέλειος τρόπος να απολαύσετε τον ελληνικό πολιτισμό, αυτά τα φεστιβάλ καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων και δραστηριοτήτων και σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε την Ελλάδα σε διαφορετικό φως».

Ειδικότερα για το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάλυμνος Φεστιβάλ Αναρρίχησης. Αν νομίζετε ότι τα φεστιβάλ είναι μόνο για τη μουσική, τις τέχνες ή το φαγητό, τότε είναι καιρός να ξανασκεφτούμε. Το Φεστιβάλ Αναρρίχησης Καλύμνου είναι ένα ετήσιο γεγονός για τους λάτρεις της αναρρίχησης. Αυτό το κορυφαίο γεγονός προσελκύει χιλιάδες αναρριχητές από όλο τον κόσμο στο όμορφο βραχώδες νησί της Καλύμνου, στα Δωδεκάνησα. Περισσότερο από έναν διαγωνισμό, η εκδήλωση περιλαμβάνει εργαστήρια αναρρίχησης για παιδιά και ενήλικες, μαθήματα ελληνικού χορού, ημερήσιες εκδρομές και μουσικές παραστάσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.