Έντονα επεισόδια μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού-Εθνικού Πειραιώς Βόλεϊ- Επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού (φωτό)

Έντονα επεισόδια μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού-Εθνικού Πειραιώς Βόλεϊ- Επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού (φωτό)

Εκτός ελέγχου μάχες σώμα με σώμα μετά το τέλος του αγώνα.

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο Μετς μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Εθνικό Πειραιώς για την Volleyleague. Συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε επίθεση από αγνώστους με ανθρώπους που ήταν εκεί να λένε πως υπήρξαν και καμένα μηχανάκια.

Όλα ξεκίνησαν όταν τελείωσε η αναμέτρηση, καθώς την στιγμή εκείνη άγνωστοι με ναυτικές φωτοβολίδες επιτέθηκαν στους λιγοστούς αστυνομικούς που βρισκόντουσαν εκτός γηπέδου πιάνοντάς τους στον ύπνο. Η επίθεση ήταν σφοδρή με συνέπεια να καούν μηχανάκια που ήταν εκτός γηπέδου, ενώ σοβαρές φθορές υπήρξαν και σε ένα ταξί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για λίγα λεπτά υπήρξε πανικός, καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βγήκαν εκτός του γυμναστηρίου και υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα, με τον απολογισμό να λέει και για έναν τραυματία που βρίσκεται στο Λαϊκό. Στην συνέχεια όπως έγινε γνωστό από αστυνομικούς υπήρξαν και 10 συλλήψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.