ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας αποκτά για πρώτη φορά η χώρα μας

Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας αποκτά για πρώτη φορά η χώρα μας

Το ζήτησαν οι ξένοι αθλητές της κατηγορίας Finn που προπονούνται στην Ελλάδα και η διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας το δέχθηκε με χαρά. Διοργανωτής όμιλος θα είναι ο Ολυμπιακός.
Η 1st International Sailing Center Regatta θα διεξαχθεί από αύριο Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη και θα τρέξουν το λιγότερο 13 σκάφη. Τα 10 είναι από το εξωτερικό. Πρόκειται για 4 από την Πολωνία, δύο από την Κροατία κι από ένα σκάφος της Κύπρου, της Τουρκίας, της Τσεχίας και του Καναδά.
Θα αγωνιστούν επίσης οι Ι. Μιτάκης και Α. Τσότρας που στελεχώνουν την εθνική ομάδα, συν τον έμπειρο Π. Δαβουρλή.
Εκτός από τους Φιννίστες στο Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοϊας προπονούνται αυτές τις μέρες σκάφη 470 από την Ελβετία και 420 από την Μαλαισία.
Στην Αθήνα ο Κάρλος Κουρέτ
Μετά τον διάσημο Λοράν Λεμιέ, άλλος ένας μεγάλος ιστιοπλόος με σπουδαία καριέρα στα Finn βρίσκεται στη χώρα μας. Πρόκειται για τον Κροάτη Κάρλο Κούρετ με 4 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχει έρθει στην Αθήνα με την ιδιότητα του προπονητή της κροατικής ομάδας, αλλά παράλληλα θέλει να δείξει στους αθλητές νέα μοντέλα πανιών. Ο Κούρετ είναι ο άνθρωπος που σετάρει τα πανιά στα σκάφη που τρέχουν στο America’s Cup!
Πρεμιέρα για Παπαδημητρίου στην Κίνα
Οι πρώτες δύο ιστιοδρομίες έγιναν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας της κατηγορίας Λέιζερ Ράντιαλ που διοργανώνει στο νησί Σάνια της Κίνας η world sailing.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου τερμάτισε 17 και 13 αντίστοιχα και με 30 βαθμούς είναι 13ος σε σύνολο 51 σκαφών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.