ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ελληνική επιτυχία για τον Βαζαίο- Ανέβηκε για 2η φορά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης

Ελληνική επιτυχία για τον Βαζαίο- Ανέβηκε για 2η φορά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης

Η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25αρα πισίνα έπεσε με τον καλύτερο τρόπο για την ελληνική αποστολή καθώς ο Ανδρέας Βαζαίος κατέκτησε το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο του στη διοργάνωση, συντρίβοντας δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. πεταλούδα.

Ο Έλληνας κολυμβητής στον πρωινό ημιτελικό εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό με επίδοση 1:52.80, παίρνοντας το ρεκόρ από τον Γιάννη Δρυμωνάκο ο οποίος το κατείχε την τελευταία επταετία με επίδοση 1:54.28.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου όμως δεν έμεινε εκεί καθώς στον τελικό διέλυσε ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ κολυμπώντας σε 1:51.23 με καταπληκτικό τελευταίο 25αρι για να πάρει το αργυρό μετάλλιο πίσω από τον Ρώσο Αλεξαντρ Καρλάνοφ που τερμάτισε σε 1:50.54. Τρίτος ο Ούγγρος Τάμας Κεντερέσι με 1:52.25

Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε σε 1:51.23, 69 εκατοστά πίσω από τον Ρώσο Αλεξάντρ Καρλάνοφ (1:50.54).

Τρίτος τερμάτισε ο Ούγγρος Τάμας Κεντέρεσι με 1:52.25.

Θυμίζουμε ότι δύο μέρες νωρίτερα είχε πανηγυρίσει το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. μικτής ατομικής, βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Ανδρεάς Βαζαίος τον τελευταίο χρόνο ζει στις ΗΠΑ, όπου σπουδάζει με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της North Carolina.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Απόστολος Χρήστου στα 50μ. ύπτιο ανδρών, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ για δεύτερη φορά μέσα σε μία ημέρα σταματώντας το χρονόμετρο στα 23.74, ενώ το πρωί είχε κολυμπήσει σε 23.88. Πρώτος στην κούρσα ήταν ο Κλίμεντ Κολέζνικοφ από τη Ρωσία με 23.14.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.